Ce dorim

Am deschis acest blog pentru a aduce părinţii mai aproape de şcoală, discutând deschis,  spunând ce ne place, ce nu ne place,  dând nume şi exemple concrete de situaţii plăcute sau mai puţin plăcute, privitoare la metodele, practicile şi filosofia de educare a copiilor noştri, până la dotarea şi starea edificiului, dar neaparat pe un ton şi într-un limbaj decent.

Deşi Şcoala 11 este una dintre şcolile cel mai bine cotate din Bucureşti, cel puţin ca note obţinute la concursuri sau la examenele de intrare la liceu de către elevii sau absolvenţii săi, cu siguranţă sunt încă suficiente teme şi aspecte ce ar trebui îmbunătăţite în privinţa formării  copiilor noştri şi care merită toată atenţia noastră. De aceea, aş spune că în noi, în fiecare dintre noi, stă puterea de a face lucrurile să meargă mai bine: Părinţi, Corp Profesoral, Administraţie sau cum se spune: “Omul sfinţeşte locul”

Comentariile vor fi foarte puțin moderate. Vom filtra doar comentariile care nu sunt la subiect, cele  injurioase, atacurile la persoană sau limbajul suburban.

Reclame

2 răspunsuri la Ce dorim

  1. Elena zice:

    Sunteti deschisi sa discutati si despre curoptia grizava a profesorilor din scoala 11, pentru care e faimoasa aceasta scoala?
    Ia sa vedem daca imi publicati comentariul.

    • Sorin Şarba zice:

      Sa vedem daca puteti dvs scrie tot ce poate suporta acest blog :), preferabil insa cu identitatea la vedere, caci altfel ar suna prost, a soparle. Asadar, faceti-va o analiza a curajului propriu, scrieti, cu numele si prenumele celor vizati si, neaparat semnati- va, apoi, cu tot dragul, vor fi publicate pe acest blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s